Femtioårsfest

Släkt kalas med hela tjocka släkten! Ojojoj, vad mycket människor, hela nitton personer med mig. Vi åt smörgåstårta, vanlig tårta, bullar och kakor och godis! Fast jag var stark och tog inget godis. Nöjde mig med bara kakor (bra gjort, Suzze). Min moster fyllde femtio år och mina småkusiner var det fullt fart på. Alla skoja och hade trevligt. Det är väl så en fest ska vara?

I kommande vecka så ska jag iallafall ha två möten, ett med skolan (måndag) och ett med praktikplatsen (tisdag). Vi får väl se vad det blir av det hela, jag hoppas det blir bra. Det var länge sen jag träffade skolan så det blir nog bra.

Så nu ska jag sova, natti natti :)

Kommentarer

Skicka en kommentar

- Här används ett vårdat språk
- Har respekt för andras åsikter.
- Inga "Hej hur mår du"-inlägg.
- Endast diskussioner om inlägget.
- Nej, jag följer dig inte via bloglovin eller liknande...

Tack för att du kommenterar

Populära inlägg