En slapp dag :)

Idag har jag inte gjort någonting vettigt. Orkar inte direkt men ska snart gå upp till farmor och se på Days of our lifes.

Har börjat göra en massa födelsedagskort till folk som fyller år (vad annars?).

Kommentarer

  1. Sv: Jaa, det är riktigt snyggt :D

    SvaraRadera
  2. du är helt underbar på att visa din uppskattning mot dina vänner. Det är en bra egenskap. Håll fast vid den och stöt inte bort folk som jag gör när jag mår dåligt. Jag är ledsen men det känns som att hjärnan spelar mig ett spratt när jag mår dåligt. Att inte ha kvar vännerna. Men nu inser jag att jag är ingenting utan din vänskap, min älskade vän<3 om jag fortfarnade får lov att kalla mig det?

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

- Här används ett vårdat språk
- Har respekt för andras åsikter.
- Inga "Hej hur mår du"-inlägg.
- Endast diskussioner om inlägget.
- Nej, jag följer dig inte via bloglovin eller liknande...

Tack för att du kommenterar

Populära inlägg