Glad alla hjärtans dag :D

Alla hjärtans dag. Kärlekens dag.. skickade några små söta kort till några lyckliga dårar därute. Mina vänner. Vet ni hur mycket ni betyder för mig? Om inte så hoppas isåfall att ni förstår det nu. Alla hjärtans dag har aldrig varit något som jag direkt firar. Som en helt vanlig måndag för mig. Är jag tråkig?

Ska äta tacos ikväll.. mysigt med familjen. Hur ska du fira/firade alla hjärtans dag?

Kommentarer

 1. Nej, ingen speciell dag för mig heller. Ska ner till Baltiskan och visa lite kärlek och stöd för David och gänget. Och äta massa godis!! ;)

  SvaraRadera
 2. detsamma! :)

  http://bbarahelena.bloggsida.se

  SvaraRadera
 3. Va gott med tacos, min älsklingsrätt=)

  SvaraRadera
 4. Vi firar inte alls. Tänker inte vara med och sponsra affärerna för ett komersiellt jippo. Jag tycker att man ska visa varandra uppmärksamhet och kärlek, och göra fina saker för varandra året om. Inte framtvingat på en speciell dag.

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

- Här används ett vårdat språk
- Har respekt för andras åsikter.
- Inga "Hej hur mår du"-inlägg.
- Endast diskussioner om inlägget.
- Nej, jag följer dig inte via bloglovin eller liknande...

Tack för att du kommenterar

Populära inlägg