Godis - Nej tack!

Det blev ingen träning idag eftersom i princip allt var upptagen men imorgon ska jag träna oavsett vad. Igår inledde jag ett godisförbud i en månad. - Måste påstå att det är svårt och emellanåt rinner det i munnen. Jag får inte heller dricka läsk som jag älskar. Men på helgerna kan jag få ta en kaka, eller på fester (som jag aldrig går på men du får gärna bjuda mig?) xD

Men det är värt det på vågen. Det tuffaste blir helgerna. Jag känner att det tär i mig redan, andra dagen. Men biter jag ihop och klarar det så kan jag vara stolt. Sedan kommer nog inte godisberoendet vara så starkt. Vadå? Man kan väl äta olika goda sorters frukt på lördagskvällen och behålla vikten?

Förresten, har ni sett "Galenkanin.com" är aktiverad! Om du söker på Galenkanin.blogspot.com omvandlas du till bara .com. Bra va?

Kommentarer

 1. Sv: Ja, det beror ju på vad man har i givetvis men i normalfallet så är smoothies nyttigt :)

  SvaraRadera
 2. Sv: Haha, tack. : D

  Lycka till med hodisförbudet, jag klarade inte ens en vecka. xD

  SvaraRadera
 3. Åh, jag skulle dö utan läsk tror jag! :S Du måste vara jädra stark person!

  SvaraRadera
 4. Ja jag har sett att det aktiverats, duktigt! Jag får dock inte mitt att funka...

  SvaraRadera
 5. inte lätt med godissug, jag är inte så bra på det just nu men kan tycka juice kan hjäpa att ta bort begäret.

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

- Här används ett vårdat språk
- Har respekt för andras åsikter.
- Inga "Hej hur mår du"-inlägg.
- Endast diskussioner om inlägget.
- Nej, jag följer dig inte via bloglovin eller liknande...

Tack för att du kommenterar

Populära inlägg