Min Hello Kitty Tavla :D

Nu är den färdig:

Den är så underbart söt och ska pryda mitt rum :D

Kommentarer

 1. Men så fint du har gjort !!
  Jag gillar oxå hello kitty fast jag är vuxen = ))
  Ha en bra dag.
  Kram Helene.

  SvaraRadera
 2. Åh så söta! :)

  Svar: haha ingen fara att fråga, jag har bara INGEN aning om varför jag är nervös. Det är killarna jag jobbar med som ska spela imorgon. Men jag tycker det är lite för jämt. Det hade ju varit roligare att jobba i lugn och ro ELLER ännu hellre med ett slutspel än att hålla på med ångestfyllda kvalserier. Men det är konstigt :P

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

- Här används ett vårdat språk
- Har respekt för andras åsikter.
- Inga "Hej hur mår du"-inlägg.
- Endast diskussioner om inlägget.
- Nej, jag följer dig inte via bloglovin eller liknande...

Tack för att du kommenterar

Populära inlägg