Tack älskade :D

Tack, tack tusen Jane (L)
Man kan stöta på människor som är egoister när de upptäcker nya häftiga grejer. Men inte du, du är unik. Snäll och hjälpsam, en älskvärd person. Tack, jag kan inte tacka dig nog. Jag är superduperlycklig *Du gjorde min dag*.

Gå in på Bombshellbitch.tk och få också en egen domän :D (Hon guidar)

Note: Min gamla adress finns kvar, men kommer att skriva den nya hela tiden. Jag tror också att det blir enklare för er att komma ihåg Galenkanin.tk än Galenkanin.blogspot.com. Även fast jag är så van vid att skriva den andra.

Kommentarer

Skicka en kommentar

- Här används ett vårdat språk
- Har respekt för andras åsikter.
- Inga "Hej hur mår du"-inlägg.
- Endast diskussioner om inlägget.
- Nej, jag följer dig inte via bloglovin eller liknande...

Tack för att du kommenterar

Populära inlägg