YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEES XD

Helgen är över, dessvärre blev det inget gym idag. Pappa skulle åka till IKEA och handla möbler. Och jag orkar inte ut i kylan och gå till bussen. Bökigt xD. Men nu undrar ni varför jag är så glad? Jag har gått ner sex hekto i helgen (fre-mån). Jag brukade alltid gå upp förut i helgen. Men sen i onsdags har jag totalt gått ner 1.1 kg. ! Skönt att fettet försvinner.

Haha min blogg blir lite mer som en viktblogg nu :) Haha nejdå. En sak får ni inte veta. Hur mycket jag väger. Det är privat, kanske skäms jag för min vikt. Men skitsamma. Denna underbara nedgången måste bero på godisförbudet :D. Berättar du din vikt hursomhelst?

Kommentarer

 1. Jag behöver oxå ner i vikt , men det är inte lätt = ((
  Ha en fin alla hjärtans dag !!
  Kram Helene.

  SvaraRadera
 2. Glad alla hjärtans dag! ♥

  SvaraRadera
 3. Vikten i sig är ganska orelevant, men vad skönt för dig att du ser resultat. HURRA!! =) Glad för din skull.

  SvaraRadera
 4. Fin blogg med!
  Vad händer idag då? Eftersom det är alla hjärtansdag!
  Ha en bra dag iallafall :)
  kram

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

- Här används ett vårdat språk
- Har respekt för andras åsikter.
- Inga "Hej hur mår du"-inlägg.
- Endast diskussioner om inlägget.
- Nej, jag följer dig inte via bloglovin eller liknande...

Tack för att du kommenterar

Populära inlägg