Dålig bloggvecka

Jag har försökt att skriva i bloggen men det går inte,
jag vet inte vad jag ska skriva och då stänger jag ner bloggen ännu en gång. Ibland är det svårt att finna saker att skriva om, för vem vill läsa om min smärta hela tiden?

Idag ska jag träffa min läkare, det känns tryckt att få träffa min gamla (har endast träffa henne en gång förut), men när jag var inlagd fick jag träffa så många olika så man visste inte vad man hade sagt till vissa. Det blir rörigt med andra ord.


Kommentarer

 1. Hoppas det går bra hos läkaren och att solen lyser på dig idag :)

  Vilken fin bricka du gjort på praktiken :)

  SvaraRadera
 2. Ibland vet man inte vad man ska skriva, det bara är så! Tråkigt att det inte går att få samma läkare hela tiden, förstår att det blir jobbigt att upprepa saker! Ta hand om dig, och du stanna kvar, och om du vill skriva om smärta så gör du det! Vi finns här för dig! Kram

  SvaraRadera
 3. Man kan inte alltid hinna med/orka blogga!

  SvaraRadera
 4. Lycka till och ta det lugnt, vi finns kvar. Ibland måste man samla kraft.

  Kram

  SvaraRadera
 5. Hamster, jag saknar dig. Vill du komma hit någon dag? :)

  SvaraRadera
 6. Man kan stötta varandra om man har det jobbigt !!
  Ha en fin helg.
  Kram Helene.

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

- Här används ett vårdat språk
- Har respekt för andras åsikter.
- Inga "Hej hur mår du"-inlägg.
- Endast diskussioner om inlägget.
- Nej, jag följer dig inte via bloglovin eller liknande...

Tack för att du kommenterar

Populära inlägg