Hej mina älskade bloggläsare.. att ni stannar kvar fast jag inte uppdaterar betyder mycket.

Sanningen är ju att jag har flyttat och har för närvarande inte datorn där utan hos mamma och pappa. Där har ni anledningen till varför jag inte bloggar och lägger upp bilder på lägenheten. Men det kommer, jag skall förbättra mig.

Jag har sovit där en natt.. och varit mer hemma hos mor och far min. Allvarligt talat är jag ledsen, är det pga att jag har flyttat eller bara att jag stressad över allt. Jag vet inte hur jag vill ha det just nu. Men som tur är det en träningslägenhet som jag bara får bo i fyra månader. Och om jag ångrar mig kan jag flytta tillbaka hem till mamma och pappa.

Men då kommer tankarna, kommer jag fastna hemma hela livet? Kommer jag aldrig klara av att bo själv? Vad händer nu?

Kommentarer

 1. Jag är säker på att du klarar dig! :)

  SvaraRadera
 2. Lycka till med flytten och hoppas du ska trivas bra.

  SvaraRadera
 3. Ibland tänker man för mycket ( jag är sån själv )...
  Jag tror att man ska låta saker bara vara och se vad som händer...
  Jag önskar dig lycka till !!
  Kram Helene.

  SvaraRadera
 4. När allt ordnat si med flytten får vi ses!! Jag har mycket ork nu psykiskt, har kommit över en del fobi av att träffa människor. Dock tar barnet en massa energi, men vill träffa min hamster!!

  SvaraRadera
 5. Hoppas du har haft en härlig dag.
  Kram Helene.

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

- Här används ett vårdat språk
- Har respekt för andras åsikter.
- Inga "Hej hur mår du"-inlägg.
- Endast diskussioner om inlägget.
- Nej, jag följer dig inte via bloglovin eller liknande...

Tack för att du kommenterar

Populära inlägg