Var i skolan igår.

Var i skolan igår med mina två kontaktpersoner och mamma. Vi träffade min mentor S och jag tror det gick bra.


Vi bestämde till att börja med ska jag ha tre lektioner på tre dagar. Tisdag, onsdag och torsdagar alltså. På tisdagar och torsdagar har jag engelska och på onsdagar har jag matte. Alla lektioner är i en timme åt gången.


Anledningen till korta skoldagar är att jag inte skall sitta på toaletten hela dagarna och att rösterna är väldigt besvärliga just nu. Så det känns skönt att att mjukstarta och förhoppningsvis jobba mig uppåt. Det var som min mentor sa; man kan inte vara på topp och dipp samtidigt.


Det som är bra med denna skola är att eleverna som går det har någon form av Aspergersdiagnos. Så imorgon börjar jag skolan igen då.


Kommentarer

 1. Vad kul att det gick bra i skolan :) Bra att det finns skolor för elever med vissa diagnoser!

  SvaraRadera
 2. Tack, tack, second hand är underskattat. ;D

  SvaraRadera
 3. Vad bra med en mjukstart! :)

  SvaraRadera
 4. tack vännen :) allt bra??

  SvaraRadera
 5. Jag blir så glad när jag läser att det går bra!! Kram

  SvaraRadera
 6. Tack... kul att du gillar mina kort.

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

- Här används ett vårdat språk
- Har respekt för andras åsikter.
- Inga "Hej hur mår du"-inlägg.
- Endast diskussioner om inlägget.
- Nej, jag följer dig inte via bloglovin eller liknande...

Tack för att du kommenterar

Populära inlägg