Någonsin ?

Kommer jag vilja leva igen? Vad händer när jag blir utskriven? Hur länge orkar jag? Vad skall jag göra för att återfå orken?

Att bara gråta, att ha ångest. Vad är det för liv?


Kommentarer

  1. Om du mår så dåligt som jag läser så förstår jag inte att du ska bli utskriven...
    Någon kontaktperson eller annan nära i din omgivning måste väl finnas där för dig och som kan hjälpa dig att finna glädjen till att leva!? Försök att kämpa och tänk glada tankar och tänk på varje liten stund som är här och nu, inte negativa tankar på hur det skulle kunna bli...
    Men vilken fin och julig header du har, den gör mig glad!
    Många kramar till dig!

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

- Här används ett vårdat språk
- Har respekt för andras åsikter.
- Inga "Hej hur mår du"-inlägg.
- Endast diskussioner om inlägget.
- Nej, jag följer dig inte via bloglovin eller liknande...

Tack för att du kommenterar

Populära inlägg