raketer

Har precis varit med mamma och handlat raketer. Kan ni förstå att imorgon är det nyårsafton? Det har inte jag fått in än riktigt. Va försiktiga alla ni som skjuter raketer, det händer allt för många olyckor då.

Brukar din familj skjuta raketer?

Kommentarer

  1. Vi brukade förr, men har slutat. Vi tänder istället rispapperslyktor i år (förutsatt att det inte blåser) och så har vi tomtebloss. Tycker tyvärr det spårat ur med alla raketer som skjuts hela veckan lite överallt utan en tanke på säkerhet :-S

    SvaraRadera
  2. Jag förbjuder alla i min familj att skjuta raketer då jag tänker på djuren ;)

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

- Här används ett vårdat språk
- Har respekt för andras åsikter.
- Inga "Hej hur mår du"-inlägg.
- Endast diskussioner om inlägget.
- Nej, jag följer dig inte via bloglovin eller liknande...

Tack för att du kommenterar

Populära inlägg