Skriva av mig

Det har varit en hel del deppiga inlägg de senaste dagarna, eftersom jag har haft det extremt jobbigt det senaste dagarna. Det har verkligen känt som om jag vill släppa taget om allt och visst känns det så nu ibland med men inte hela tiden. Idag har det funnits stunder som jag skrattat och varit social på ett normalt sett.

Jag har blivit utskriven och jag fick lova läkaren att inte göra något dumt. Jag hoppas verkligen att jag kan hålla det för att skada mig själv är egentligen det sista jag vill göra. Även om det är det jag gör för ofta.

Kommentarer

  1. Ser att du har fixat bloggen så det matchar in till vintern!
    Snyggt!

    SvaraRadera
  2. SV: Tack :)

    Hoppas du mår bättre snart! Styrkekram!

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

- Här används ett vårdat språk
- Har respekt för andras åsikter.
- Inga "Hej hur mår du"-inlägg.
- Endast diskussioner om inlägget.
- Nej, jag följer dig inte via bloglovin eller liknande...

Tack för att du kommenterar

Populära inlägg