Tidsinställt?

Nu när jag lär mig bloggen, vilket inte är allt svårt när man har google chrome (på sjukhuset har jag Internet explorer), så ska jag testa och skriva ett tidsinställt inlägg som jag hade tänkt att detta skulle bli. Detta ska publiceras klockan tolv!

Kommentarer

  1. Hej tjejen! Kikar in och lämnar ett avtryck som tack för din titt hos mig. På grund av eget mående som inte är världens bästa har jag inte orkat läsa så långt bak i din blogg men förstår att du inte mår bra. Skickar en styrkekram från ett Småland med ganska okej väder idag. Kanske hjälpte att jag efterlyste våren igår/Kram

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

- Här används ett vårdat språk
- Har respekt för andras åsikter.
- Inga "Hej hur mår du"-inlägg.
- Endast diskussioner om inlägget.
- Nej, jag följer dig inte via bloglovin eller liknande...

Tack för att du kommenterar

Populära inlägg