Lägenhet

Ursäkta att jag inte har bloggat på över en vecka. Jag har inte orkat och bloggtorkan har varit enorm. Men nu är jag hemma på min sista permission innan utskrivningen. Ja ni läste rätt, jag ska bli utskriven på måndag. På måndag får jag träningslägenheten och kan börja om på ny kula. Jag tycker det känns jättespännande.

Kommentarer

  1. grattis! Kul. Vad är det du har varit behandlad för/inlagd för?

    Kram

    SvaraRadera
  2. Det låter fantastiskt! Skönt att få starta om och börja på nytt. Har precis börjat på en ny medicin (för bipolaritet) och hoppas denna funkar. Lycka till!

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

- Här används ett vårdat språk
- Har respekt för andras åsikter.
- Inga "Hej hur mår du"-inlägg.
- Endast diskussioner om inlägget.
- Nej, jag följer dig inte via bloglovin eller liknande...

Tack för att du kommenterar

Populära inlägg