Läsarna undrar

Tack för din fråga och givetvis skall du få ett svar! Jag var inlagd för att jag hallucinerade för mycket (hör röster och sådant). Detta ledde till att jag inte kunde äta, eller fick inte för rösterna. Tillslut åt jag ingenting under en period så de var tvungna att tvångsmata mig, vilket var fruktansvärt! Men nu är jag fri ifrån det, vilket är skönt.

(Notera att det har kommit en ny kategori, "Läsarna Undrar")

Kommentarer

 1. Vad bra! Fortsätt vara frisk! Kramelikram

  SvaraRadera
 2. Hej och vad roligt att du hittade till mig! Försökte lämna en kommentar här efter ditt förra avtryck men lyckades inte (förmodligen mobilens fel). Har i alla fall läst runt lite och förstår att du har en tuff tid bakom dig men att det är på väg åt rätt håll nu. Du låter som en stark tjej och jag hejar på från mitt håll!
  Ha en fin måndag :)

  SvaraRadera
 3. Åh, vad jobbigt och läskigt det låter. Glad att du är på väg åt rätt håll :)
  KRAM!

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

- Här används ett vårdat språk
- Har respekt för andras åsikter.
- Inga "Hej hur mår du"-inlägg.
- Endast diskussioner om inlägget.
- Nej, jag följer dig inte via bloglovin eller liknande...

Tack för att du kommenterar

Populära inlägg