Vet egentligen inte

Nu har jag försökt att blogga i veckor men orken har totalt varit ur mig. För att gå rakt på sak, jag är inlagd på psyket igen. Dagarna känns mest som pest&pina för mig. Allvarligt talat vet jag inte vad jag skall skriva. Jag ville bara berätta att jag lever.

Kommentarer

 1. Hej, förlåt för att jag inte svarat på så himla länge.
  Men min dator har inte varit vid liv, och alla back up-filer försvann.
  Men nu är jag tillbaka igen!
  Synd att du är inlagd igen, men jag hoppas att du repar dig där inne.
  Skriv gärna om hur du får dagarna att gå.

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

- Här används ett vårdat språk
- Har respekt för andras åsikter.
- Inga "Hej hur mår du"-inlägg.
- Endast diskussioner om inlägget.
- Nej, jag följer dig inte via bloglovin eller liknande...

Tack för att du kommenterar

Populära inlägg