IPad 2

Idag har jag, mamma och två av mina mostrar skaffat en IPad. Klart att man blev sugen när kusinerna och pappa hade en IPad. Dock köpte vi tvåan men den funkar ju Asbra! Så nöjd är jag absolut. Så nu har man både en IPad och en IPhone 4S. Snacka om att laptopen blir mindre använd.

Idag är det näst sista dan på året. Det har hänt mycket på detta året faktiskt, både bra och dåliga såklart. Men det har jag ju skrivit i ett annat inlägg.

Kommentarer

  1. Men åh! Jag måste vara den sista i världen utan iPad!! Lyllo dig!

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

- Här används ett vårdat språk
- Har respekt för andras åsikter.
- Inga "Hej hur mår du"-inlägg.
- Endast diskussioner om inlägget.
- Nej, jag följer dig inte via bloglovin eller liknande...

Tack för att du kommenterar

Populära inlägg