Vägra må bättre!

Varför tas allt ifrån mig när jag börjar skratta och le i vardagen? Varför tror alla att jag mår skit bra och har sluta skadat mig själv? Bara för att jag säger det? Eller är det för jag ler och skrattar?

Mina kontaktpersoner ska snart försvinna, vi har känt varann sen 2008. De tycker jag mår bra, visst mår jag bättre men det de inte fattar är att jag behöver dem er än någonsin. Jag har alltid kunnat prata med dem om allt - men nu vet jag inte ens hur jag ska formulera ett hej till dem.

Kommentarer

  1. Hej!
    Har inte bloggat på jätte länge så jag minns inte vad vi pratade om. ;)

    Men mest säga att jag är tillbaka igen! =D

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

- Här används ett vårdat språk
- Har respekt för andras åsikter.
- Inga "Hej hur mår du"-inlägg.
- Endast diskussioner om inlägget.
- Nej, jag följer dig inte via bloglovin eller liknande...

Tack för att du kommenterar

Populära inlägg