...

Innan jag börjar skriva vill jag tipsa om en låt.
När kärleken föds - Shirley Clamp
och en annan Let her go - Passenger

Bloggar inte så mycket nu för tiden. Har lite bloggtorka och vissa saker vill jag helt enkelt inte dela med mig. Idag kommer det en ny tjej till familjehemmet, hon ät tolv men ser ut som femton, hennes namn börjar på A. Vi hade en tjej som bodde här i ungefär en och en halv vecka, P. Men hon flyttade hem till sin mamma igen.

Kommentarer

  1. Hej, super snygg blogg!

    Kika gärna in på min där du kan läsa om mode//shopping//kompisar//åsikter//tankar osv..

    Ha en toppen lördag, kramar!

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

- Här används ett vårdat språk
- Har respekt för andras åsikter.
- Inga "Hej hur mår du"-inlägg.
- Endast diskussioner om inlägget.
- Nej, jag följer dig inte via bloglovin eller liknande...

Tack för att du kommenterar

Populära inlägg