Inredning

Vi var aldrig på Ikea igår, jag och mamma. Översvämningen i Jönköping var så allvarlig så Ikea var stängd och det gick inte komma fram. Vi åkte inte dit. Istället åkte jag och mamma till hemkompaniet i Lidköping, sen till Mio, Chilli och en annan inredningsaffär i Skövde. Hittade massvis med fina grejer, dock fick vi inte hem soffan och tv-bänken. Dom kör hem den nästa vecka, förhoppningsvis. Men här kan ni se andra saker som har kommit upp i min lilla lya.

Kommentarer

  1. Så mycket fint ni köpte! Gillar verkligen kattlampan :)

    SvaraRadera
  2. Så mycket fint! Tavlan är ju för söt och en liknande nattduksbord har jag funderat på:)
    Fin matgrupp har du hittat också!

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

- Här används ett vårdat språk
- Har respekt för andras åsikter.
- Inga "Hej hur mår du"-inlägg.
- Endast diskussioner om inlägget.
- Nej, jag följer dig inte via bloglovin eller liknande...

Tack för att du kommenterar

Populära inlägg