Mitt radhus ;)

Igår fick jag nycklarna till mitt radhus. Jag har inte skrivit det offentligt det på bloggen eftersom jag inte visste om det var sant. Men när jag fick nycklarna i min hand så fattade jag, ettan är min. Radhuset ligger två kilometer från familjehemmet som jag fortfarande bor hos. Jag bor kvar där året ut men jag flyttar in sakta men säkert och försiktigt nu under hösten. Jag måste ju köpa möbler och allt. Mamma och pappa ska hjälpa mig måla taket i hallen och i stora rummet samt tapetsera. Här kommer bilder.

På bilden nedanför ser ni vattenskadan i stora rummet.
Här kommer målas och tapetseras!Kommentarer

  1. Vad roligt, men det ser ju lite tomt ut;) Det kommer nog bli jättebra med möbler! Lycka till! Kram

    SvaraRadera
  2. Grattis till nya hemmet! Där kommer du få det bra :)

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

- Här används ett vårdat språk
- Har respekt för andras åsikter.
- Inga "Hej hur mår du"-inlägg.
- Endast diskussioner om inlägget.
- Nej, jag följer dig inte via bloglovin eller liknande...

Tack för att du kommenterar

Populära inlägg