Tredje advent


Tredje advent idag. Lucia har passerad, i år låg den på en fredag, fredag den trettonde. Hoppas att det inte var en dålig dag för er ändå. Har ni fått julkänsla än? Jag försöker få det men det går faktiskt inget vidare, tyvärr. 

Detar varit tre stormar nu. Först Simone, märkte vi inget av här men Sven var riktigt otäck! Snöstormen var stark, att huset stod kvar. Och nu var de stormen Ivar men den var längre upp i landet så den drabbade inte här heller. Har ni drabbas av stormen/stormarna?

Det är nio dagar kvar till julafton, jag tror jag har köpt alla julklapparna nu. Men ibland hittar man sånt där sista minuten presenten. Och undravadjag får?

I helgen har jag varit uppe i Eskilstuna. De bor på en gård utanför. Det har varit jättetrevligt, både med människorna och med djuren. 

Förresten, har ni sett julkalendern? Det gör jag. Jag tyckerden är bra. 

Kommentarer

  1. Får ingen riktigt julkänsla när det nästan är vår ute i luften :( Kram

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

- Här används ett vårdat språk
- Har respekt för andras åsikter.
- Inga "Hej hur mår du"-inlägg.
- Endast diskussioner om inlägget.
- Nej, jag följer dig inte via bloglovin eller liknande...

Tack för att du kommenterar

Populära inlägg