Jag är en människa precis som du

Det har hänt mycket sen sist.
Någon sa mig, att jag är stark. Åh, visst må jag vara starkare än på länge men nackdelen med att vara stark är att människor glömmer bort att människor som är starka också behöver stöd och tröst. Att de också har sämre dagar. Ja, jag syftar på mig själv. Ser de inte att jag också kan gå sönder? Att jag fortfarande är skör? Att jag bara vill ha en famn att vila i emellanåt. Att jag är en människa precis som du?


Kommentarer

 1. Låter tufft! Skickar styrkekramar

  SvaraRadera
 2. Visst går det upp och ned hos alla...och alla har så bråttom hela tiden och har fullt sjå med att hinna med sig själv och måste påminna sig om att det finns andra omkring en som behöver ha lite omtanke! Hoppas att du har en famn att vila i emellanåt! Kram

  SvaraRadera
 3. sant! de starka ska inte heller glömmas bort!

  SvaraRadera
 4. Jobbigt när människor inte ser det. :( <3

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

- Här används ett vårdat språk
- Har respekt för andras åsikter.
- Inga "Hej hur mår du"-inlägg.
- Endast diskussioner om inlägget.
- Nej, jag följer dig inte via bloglovin eller liknande...

Tack för att du kommenterar

Populära inlägg