Lite fysiskt sjuk

 

Usch, har gått och blivit förkyld. Verkligen inte roligt alls. Har ingen ork alls. 
Är hemma hos mamma och blir lite omskött, bortskämd. Vad annars har man mamma till? Ha, skämta bara! Igår bjöd jag henne på buffé, både sushi och thaimat, gott. Tyvärr orkade jag inte så mycket pga förkylningen. 


Efter det åkte vi till hem och hobby i Hjo. Det är trevligt där tycker jag men jag kände att febern börja komma så tillslut ville jag bara komma hem, vilket nog var förståeligt. Som tur är bor mamma inte så långt ifrån Hjo. 

Nä nu måste jag vila. Vi hörs!

Kommentarer

 1. Sommarförkylningar suger fett. Krya på dig!

  SvaraRadera
 2. Trist! Håller tummen för att det snabbt är överstökat.
  /P

  SvaraRadera
 3. åh jobbigt att vara förkyld!

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

- Här används ett vårdat språk
- Har respekt för andras åsikter.
- Inga "Hej hur mår du"-inlägg.
- Endast diskussioner om inlägget.
- Nej, jag följer dig inte via bloglovin eller liknande...

Tack för att du kommenterar

Populära inlägg