Tankar & MH


I mitt förra inlägg skrev jag ju att mycket har hänt och så är det också. Vissa saker kan man inte styra över och vissa väljer sina val. Jag skrev för ett tag sen att mina föräldrar skulle skiljas men hittade tillbaka till varann. Men nu ska de verkligen skiljas. Pappa har hittat ett väldigt fint radhus, inte allt för långt där jag bor. Mamma kommer bo kvar i mitt barndomshus. 


Jag kan inte berätta allt som händer i mitt liv, jag är för privat för det. Men en rolig sak som har hänt är att jag har varit på MH (Mentalbeskrivning Hund) med min "chef" Josefine. Det gick väldigt bra. Vad är då ett MH? Mentalbeskrivning Hund (MH) är ett test som används både för att beskriva egenskaperna hos en enskild hund och för att vara ett underlag i hundaveln.

Bilden har inget med MH att göra

Kommentarer

Skicka en kommentar

- Här används ett vårdat språk
- Har respekt för andras åsikter.
- Inga "Hej hur mår du"-inlägg.
- Endast diskussioner om inlägget.
- Nej, jag följer dig inte via bloglovin eller liknande...

Tack för att du kommenterar

Populära inlägg