Den är tillbaka.

Ser ni, min bloggkänsla är tillbaka och jag hoppas den är här för att stanna. Ingen press, inga krav, bara jag. Mitt mål är minst ett inlägg per dag och det funkar bra och all stöd genom era kommentarer värmer och hjälper, tack.

2010 och 2011 var riktiga bra blogg år för mig, 2010 publicerade jag 203 inlägg och 2011 publicerade bloggen mer och så mycket som 221. Men under de här perioderna, speciellt 2010 bodde jag på behandlingshem (halva året) och hade inte tillgång fritt till dator exempelvis.

Galenkanin skriver om allt möjligt som dyker upp i huvudet, från vardag till fest, från sol till regn. 

Kommentarer

  1. Själv har jag tappat blogglusten det senaste året, men jag hoppas så att den kommer tillbaka, för innerst inne tycker jag ju att det är kul och värdeskapande för mig:)

    SvaraRadera
  2. Det är så skönt när blogglusten kommer tillbaka till en och man riktigt känner hur inspirationen flödar! Finns ingen härligare känsla :)

    SvaraRadera
  3. Åh vad härligt att läsa! Hoppas det håller i sig. Ha en fortsatt trevlig lördag! Kram

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

- Här används ett vårdat språk
- Har respekt för andras åsikter.
- Inga "Hej hur mår du"-inlägg.
- Endast diskussioner om inlägget.
- Nej, jag följer dig inte via bloglovin eller liknande...

Tack för att du kommenterar

Populära inlägg