Fullt upp..

Idag har jag haft fullt upp och inte hunnit blogga alls förrän nu. Jag hade som vanligt praktik på förmiddagen och sedan åkte jag och träffade två vänner. Det var jättetrevligt, det var längesedan vi umgicks allihopa. Så det var mysigt, dock var jag väldigt trött efter praktiken. Och på tal om trött, bredvid mig ligger lilla Neko, däckad.

Kommentarer

  1. Trött? Jag är också trött hela tiden, sa det senast igår och jag tror nog det beror på bristen av frisk luft! Lite frisk luft får jag ju när jag går till jobbet men behöver nog ha lite extra! Påskpyntar gör jag lite grann, i år blir det nog bara någon kvist med diverse hängen! Kram

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

- Här används ett vårdat språk
- Har respekt för andras åsikter.
- Inga "Hej hur mår du"-inlägg.
- Endast diskussioner om inlägget.
- Nej, jag följer dig inte via bloglovin eller liknande...

Tack för att du kommenterar

Populära inlägg