På Alpina På Lunchen

Var i Skövde idag med mamma och vi träffade Peter. Vi var på Ica Maxi, Colorama och efter det åt vi på Alpina. Jag tog en kebabsallad, den var jättegod. Vad äter du helst på restaurang?


Var även inne på blomsterlandet och köpte björkris, fjädrar och lite dekoration. Det är ju snart påsk. Dock får jag sätta det utomhus för mina katter kommer nog inte låta det vara ifred om jag känner dem rätt. Men det blir säkert fint vid ingången, ni får se när det kommer upp snart. (Har redan tjuvstartat påsken med att påskpyntat inomhus lite). Jag tycker det är ett sätt att välkomna våren. För nu vill jag lägga vintern bakom mig och gå mot varmare tider. Men vädret verkar inte hålla med mig, suck.

Kommentarer

 1. åh köpte påskris till min mamma igår :D

  sv: tack så hemskt mycket :D

  SvaraRadera
 2. Åh vad härligt att du redan påskpyntat lite! :) Vad gott det såg ut med kebabsallad då!

  sv: Åh tack så jättemycket, det tycker jag också att den är!

  SvaraRadera
 3. gott med sallad

  sv ja blev lite besviken på den glassen

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

- Här används ett vårdat språk
- Har respekt för andras åsikter.
- Inga "Hej hur mår du"-inlägg.
- Endast diskussioner om inlägget.
- Nej, jag följer dig inte via bloglovin eller liknande...

Tack för att du kommenterar

Populära inlägg