Att äta en massa gott nu :)

Igår var det långfredag och då var jag hemma hos mamma, Pappa och farmor var också här och vi åt en massa gott, som ni ser här nedanför. Vad åt ni igår och vad ska ni äta idag? Det var sill, lax, makrill, köttbullar, prinskorvar , skinka och massa annat gott!GLAD PÅSK

Kommentarer

 1. Noomnoom vad gott det ser ut!

  SvaraRadera
 2. åh va gott! glad påsk:D

  SvaraRadera
 3. vad gott! fina tallrikar

  SvaraRadera
 4. Jag åt omelett med räkstuvning, jansson och grillad kyckling typ:)

  SvaraRadera
 5. Åh vad gott! Vad är din favorit? Min är laxen tror jag, sååå gott :)

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

- Här används ett vårdat språk
- Har respekt för andras åsikter.
- Inga "Hej hur mår du"-inlägg.
- Endast diskussioner om inlägget.
- Nej, jag följer dig inte via bloglovin eller liknande...

Tack för att du kommenterar

Populära inlägg