ingen ny samtalskontakt än ...

Jag är så glad, att jag har min bästa vän. För för några år sen orkade ingen med mig, inte ens jag själv. Mitt liv är så annorlunda idag och det är jag så tacksam för även om jag har en lång resa framför mig och inte direkt vad målet är. Kanske ett helt avslutat självskadebeteende och ett bra psykisk hälsa.

Jag fick inte den där psykologtiden som jag var så orolig över. Vilket är såklart dubbla känslor för mig. Men en ny kontakt kommer jag få men det kommer att dröja längre, jag vet inte om det är på gott eller ont. Just nu känns det bara, jag vet inte.

Men kommer fortsätta gå hos min samtalskontakt i Falköping, tur att jag har honom iallafall. Så jag inte är utan medans jag väntar. För vem vet, ibland går det fort... Ibland går det inte lik fort. Och jag vet inte hur jag någonsin ska kunna bli förberedd med att byta samtalskontakt. Men det går säker, har ju gått igenom den här processen förr.

Kommentarer

  1. Nej men vad jobbigt att behöva byta samtalskontakt:( Men ibland kanske det är ett måste för att komma vidare.

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

- Här används ett vårdat språk
- Har respekt för andras åsikter.
- Inga "Hej hur mår du"-inlägg.
- Endast diskussioner om inlägget.
- Nej, jag följer dig inte via bloglovin eller liknande...

Tack för att du kommenterar

Populära inlägg