Efter så många år så vågade jag...


Efter så många år så vågade jag, jag vågade färga håret rött. För mig var det ett stort och modigt steg och jag fixade det. Jag lyckades gå emot ångesten och jag är så nöjd över resultatet. Det blir lite mer liv i mig och jag känner mig lite fin igen. Blev det bra?

Idag skulle jag egentligen ha åkt till min terapeut men tiden är intställd och flyttad till fredag. Nåväl, får hitta på något roligt istället men vad? Ute blåser det halv storm och är kallt. Och inne behöver det städas. Hm, städa måstes men kul? Njae.. Ha en bra dag!

Kommentarer

  1. Vad roligt att du vågade och du passar jättebra i nya färgen! <3 Kramis

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

- Här används ett vårdat språk
- Har respekt för andras åsikter.
- Inga "Hej hur mår du"-inlägg.
- Endast diskussioner om inlägget.
- Nej, jag följer dig inte via bloglovin eller liknande...

Tack för att du kommenterar

Populära inlägg