Tanken på att det är brist på leksaker.


Min mamma har varit i Polen och självklart skulle det köpas leksak till Puzzel, mina katter fick kattgodis (Dreamies). De älskar dem. Men är det brist på leksaker de har eller är de mest bortskämda? Jag röstar på bortskämd. Haha!

Igår var jag och kollade åter igen på en lägenhet, nu måste vi hålla tummarna att jag får den. Det skulle underlätta så mycket. Men vi får se helt enkelt..

Idag skiner solen men det blåser otroligt mycket, vinden tar tag i en väldigt lätt men man får vara tacksam att solen skiner, det gör ju så mycket för en. Vi får hoppas att det börjar bli vår nu iallafall.. nä, nu ska jag återigen ta tag i städningen och sedan gå på en promenad med hunden min. Vad händer för er idag?

Kommentarer

 1. Vad roligt att du har kollat på en lägenhet och så himla söt vovve! <3 Kramis

  SvaraRadera
 2. Hoppas det går bra med lägenheten :) trevlig helg!

  SvaraRadera
 3. Gud vilke söt vovve! De där med att skämma bort sina husdjur känner nog alla igen sig i ;)

  SvaraRadera
 4. Hoppas du får lägenheten, jag håller tummarna!:D Kramar

  SvaraRadera
 5. Men gud vilken söt hund, jag smälter!

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

- Här används ett vårdat språk
- Har respekt för andras åsikter.
- Inga "Hej hur mår du"-inlägg.
- Endast diskussioner om inlägget.
- Nej, jag följer dig inte via bloglovin eller liknande...

Tack för att du kommenterar

Populära inlägg