Inaktivitet

Bloggen har fått det mesta av sitt nya utseende, jag använder mig av en testblogg och flyttar över alla koder hit sen. Jisses, vilket jobb! En del saker ser fortfarande lite skumt ut, men jag bestämde mig att bloggens design är i så bra skick att jag kan flytta över den hit så att jag kan börja blogga igen. All min "dator tid" har gått till att designa och koda med både html och CSSkoder. Lämna gärna synpunkter och om du saknar något. Jag gör så gott jag kan för att underlätta för er. Hoppas att solen skiner på er idag med!

Kommentarer

Skicka en kommentar

- Här används ett vårdat språk
- Har respekt för andras åsikter.
- Inga "Hej hur mår du"-inlägg.
- Endast diskussioner om inlägget.
- Nej, jag följer dig inte via bloglovin eller liknande...

Tack för att du kommenterar

Populära inlägg