Förtvivlad och lättad på samma gång

Jisses. I onsdags var det så starka känslor hos min terapeut, att ha berättat att jag känner mig så pressad och värdelös så tankarna går till att jag inte vill leva mera, så kunde inte tårarna sluta rinna men sen kom lättnaden.Han bad mig om ursäkt att han pressat mig så hårt, det var aldrig hans mening. Lättnaden när han sade att det jag äter idag är okej, att jag ska fokusera på flytten och sedan om jag vill, ta tag i maten men nu fortsätter vi bearbetar mina trauman som gjort mig så sjuk och med det kommer maten att bli lättare. Ätstörningen är en ångesthantering.

Jag har nog aldrig varit så förtvivlad och lättad samtidigt som idag. 

Jag fann styrkan idag. Styrka i att säga ifrån. Jag fann mod genom att berätta om hur jag egentligen mår. Jag fann tillit till terapeuten genom att han bad om ursäkt och visade medmänsklighet. Samt fann jag hopp om livet. Jag åkte hem ifrån psykiatrin id
ag och tänkte inte en enda självmordstanke.

Kommentarer

Skicka en kommentar

- Här används ett vårdat språk
- Har respekt för andras åsikter.
- Inga "Hej hur mår du"-inlägg.
- Endast diskussioner om inlägget.
- Nej, jag följer dig inte via bloglovin eller liknande...

Tack för att du kommenterar

Populära inlägg