Suck och stön :/

Sitter och funderar på min bloggdesign som jag jobbar med på min "test-blogg", samtidigt som jag har en hund som bara vill ut och nosa efter löptikar de senaste dagarna. Jag vågar inte ha honom lös så mycket just nu, han har ingen användning av sina öron de senaste dagarna men det går över det med, tiken slutar löpa snart och idag regnar det så jag hoppas att han finner det mindre mysigt ute. Ha!
Sitter och leker med bilder och design i photoshop. Har ni några tips på bildredigeringsprogram? Det skadar ju inte om det är gratis. Eller om ni har har tips på sidor med inspiration, så tipsa gärna. Ha en fin söndag!

Kommentarer

  1. Så härligt när man kan gå utomhus i T-shirt :)

    SvaraRadera
  2. Jag borde verkligen också byta design på min nu!

    SvaraRadera
  3. Skönt med fint väder :-)

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

- Här används ett vårdat språk
- Har respekt för andras åsikter.
- Inga "Hej hur mår du"-inlägg.
- Endast diskussioner om inlägget.
- Nej, jag följer dig inte via bloglovin eller liknande...

Tack för att du kommenterar

Populära inlägg