Månadens Ros

Det där med att dejta online, jag vet inte vad jag tycker om det längre. Dejtingsajter.. det kan kännas hur bra som helst. Sen träffas man och tillslut går allt för fört och sedan åker jag hem med panikångest. Han gjorde inget fel och jag kanske var förvirrande men jag fick panik. Men det var inte det jag vill ägna detta inlägget åt utan den främling som var så förstående på bussen.Bussen gick 00.50. Jag hann med den precis, vinkade åt den att stanna och tur som jag hade gjorde den det. Med andan i halsen lade jag på kortet och letade mig längst bak i bussen och då min mamma var hundvakt ringde jag henne och sade att jag var på väg hem. Efter det korta samtalet fick jag panik. Jag hatar verkligen att gråta offentligt men jag kunde inte snyfta tyst eller vara lugn. Jag grät och grät. Sedan kom det fram en person, en kille och frågade hur det var med mig och utan att känna honom så kunde jag lätta lite på trycket. Han lyssnade verkligen, empatisk och en sådan kille vi kvinnor söker. Som lyssnade på mig och dömde mig inte... han visade förståelse sade att ha förmodligen hade reagerat lika dant.

Det fick mig att lugna mig, du främling vars namn var Hampus. Jag hoppas att det finns fler som du, du fick mig att må bättre och att känna mig mindre misslyckad. Jag är så otroligt att det finns killar/män som du. Du är verkligen månadens ROS.

Kommentarer

  1. Ja det där med dejtingsidor är lite klurigt. jag är för blyg för sånt. Och så tror jag att de har höga förväntningar på mig och sen när vi väl träffas irl så är jag "sämre än dom trodde" typ. så gillar inte att träffas via nätet. men det kan dock leda till något väldigt positivt ändå! och vilken kille på bussen!

    SvaraRadera
  2. Vilken fin människa! Hoppas du mår bättre idag! :)

    SvaraRadera
  3. Va underbart fint gjort av killen på bussen! Internet dejting suger:/

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

- Här används ett vårdat språk
- Har respekt för andras åsikter.
- Inga "Hej hur mår du"-inlägg.
- Endast diskussioner om inlägget.
- Nej, jag följer dig inte via bloglovin eller liknande...

Tack för att du kommenterar

Populära inlägg