Min älskade vän

Idag var Puzzel här och hälsade på. Jag saknar honom och önskade så att jag kunde komma hem och att det inte var fara för mitt eget liv. Det gör så ont att han åker ifrån mig - SAKNAD -

Jag vill bara hem till honom och Molly, men jag måste äta, jag måste vilja leva fullt ut och gudars... jag vet inte vad jag ska ta mig till. Jag vill bara vara med mina djur och vilja leva igen. Hur ska det gå till? Jag känner mig som världens sämsta ägare just nu. Hur kan livslusten bara försvinna sådär?


 Det finns så mycket kärlek oss emellan och jag vill bara ha honom här.

Kommentarer

  1. Fina ni! Hoppas ni får vara tillsammans snart och att du kan äta ordentligt! 💕

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

- Här används ett vårdat språk
- Har respekt för andras åsikter.
- Inga "Hej hur mår du"-inlägg.
- Endast diskussioner om inlägget.
- Nej, jag följer dig inte via bloglovin eller liknande...

Tack för att du kommenterar

Populära inlägg