"En vecka sond fri"

Idag firar jag en vecka utan sond! Heja! Jag hoppas att det håller i sig nu, men att äta "normalt" är otroligt slitsamt för mig. Frukosten äter jag flitigt men ju mer dagen går så jobbigare blir det. I min "ätstörda" värld handlar mycket om att förbränna det jag får i mig, så det är ju inte direkt konstigt tycker jag.

Igår var jag hemma med personal på permission. Nu är alla julsaker nere i källaren och nästan alla "året runt" prydnad kom upp. Det är så snällt att min kp A på avdelningen vill och gör detta för min skull, det ligger ju ändå nästan åtta mil ifrån sjukhuset och mitt hem men jag försöker få livslust men jag kan ju inte tvinga fram den. Någonstans kanske jag hittar den men jag vet inte riktigt hur. Jag har fortfarande extravak och har destruktiva tankar.
Men ni, jag har shoppat från wish! Katt tröjan var väl söt? 
Och mina pingvin strumpor är så ursöta så de kan bli ;)

Kommentarer

  1. härligt att året-runt-prydnaderna är uppe! här är det samma, förutom att jag måste ta bort min julslinga på balkongen när det blir lite varmare ute :)

    SvaraRadera
  2. Vad skönt att få komma hem lite :)

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

- Här används ett vårdat språk
- Har respekt för andras åsikter.
- Inga "Hej hur mår du"-inlägg.
- Endast diskussioner om inlägget.
- Nej, jag följer dig inte via bloglovin eller liknande...

Tack för att du kommenterar

Populära inlägg