Månadens Ros

Det var ett tag sen jag hade månadens ros men ska försöka ta upp det igen. Det är lite klurigt med det men denna månaden har jag valt ut något som jag aldrig riktigt trodde jag skulle ge månadens ros till. Men ärligt talat så tycker jag att de förtjänar det och speciellt den här personen inom psykiatrin. Nämligen min kontaktperson A här på avdelningen.


Av respekt så går jag inte ut med namn men A har följt med mig hem på permissioner, stöttat mig när jag inte orkar mer och gett mig förtroende att vara själv små korta stunder (har extra vak). Hon tror på mina ord och dömer mig inte. Trots att vi ibland drar åt olika håll så finns hon kvar. En stark månadens ros till henne!

Kommentarer

Skicka en kommentar

- Här används ett vårdat språk
- Har respekt för andras åsikter.
- Inga "Hej hur mår du"-inlägg.
- Endast diskussioner om inlägget.
- Nej, jag följer dig inte via bloglovin eller liknande...

Tack för att du kommenterar

Populära inlägg