Puzzels fina tröja och invalidering

Var hemma med personal M igår. Och Puzzels nya täcke hade kommit, då finns den till hösten med andra ord men han är så otroligt söt och charmig. Han va så lyhörd, glad och pigg igår och det smärtade att lämna honom något enormt fast jag vet att han har det bra.


En äkta Fotomodell


Kärleken är så enormJag vet inte hur jag ska beskriva att jag älskar mina djur men ändå känner jag att döden hela tiden knackar på. Det är så otroligt plågsamt för när jag är med mina djur, gud vad jag älskar dem och den kärlek jag får är så äkta och så sann. .

I miss the old me,
I miss the woman who wants to live


Kommentarer

  1. Men åh, så söt! Kärleken till djuren är verkligen speciell.

    SvaraRadera
  2. Så himla söt och jag älskar också mina husdjur enormt <3 Kramis

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

- Här används ett vårdat språk
- Har respekt för andras åsikter.
- Inga "Hej hur mår du"-inlägg.
- Endast diskussioner om inlägget.
- Nej, jag följer dig inte via bloglovin eller liknande...

Tack för att du kommenterar

Populära inlägg