Månadens Tre Bilder


Denna bild blev en av månadens tre bilder. Den är så naturlig och när jag skulle fota kottarna tog personal M fram sin mobil och fotade mig, jag kunde inte låta bli att skratta, men ett ärligt skratt var det. Vi hade det så mysigt den stunden i Sandviken.
____

Denna bild blev en av månadens bild. På denna underbara och fantastiska föräldrainstinkt. Tolv ankungar och hon har full koll på dem alla. Jag närmade mig försiktigt och tog kort på de söta små med. Jag beundrar verkligen denna ankmamma som är så beskyddande och så observant. Bilden är tagen i Falköping i ankdammen.
____

Denna underbara and blev helt klart den jag föll för mest! Som sagt sagt så var jag vid ankdammen och fick många fina foton. Det är verkligen en sådan fridfull bild, så lugnt. Och jag älskar att fota djur och natur så bättre kunde det inte bli.
____

Vilken är din favorit?

Kommentarer

  1. Så fina och härliga bilder du valt ut :) Älskar änder och deras små dunbollar :) Jag har inte sett några andungar här hos mig ännu...

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

- Här används ett vårdat språk
- Har respekt för andras åsikter.
- Inga "Hej hur mår du"-inlägg.
- Endast diskussioner om inlägget.
- Nej, jag följer dig inte via bloglovin eller liknande...

Tack för att du kommenterar

Populära inlägg