Healthy and Free

Healthy an free, som min blogg strävar efter: Ett friskare liv. Jag kan berätta för att jag även har en Facebooksida, just för bloggen. Där lägger jag ut videoklipp på till exempel min hund eller de söta ankungarna jag är och tittar på varje dag. Du kan kommentera och dela dina åsikter om bloggen eller bara lämna något spår eller inget alls. Alla är välkomna men samma sak gäller där som här i kommentarerna, respekt och vårdat språk. Länken till Facebooksidan finns till vänster men lägger även ut den här: HealthyandFree.
---Kommentarer

 1. Respekt och vårdat språk vore en självklarhet men tyvärr är det inte alltid så. Vissa kan bli gräsligt otrevliga när de kan vara hyfsat anonyma vilket är tråkigt.

  SvaraRadera
 2. Önskar dig en härlig helg! <3 Kramis

  SvaraRadera
 3. Facebook har jag inte så jag tittar in här. Och ett friskare liv önskar jag dig verkligen. Kanske är du en bit på väg.

  SvaraRadera
 4. Jag har med en fbsida till bloggen :D

  SvaraRadera
 5. Facebook har jag inte, utan du får besök av mig här inne istället. Så himla fin bild, och jag har inte glömt av dina frågor om min fotografering :) Ha en fin och bra söndag!! Kram

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

- Här används ett vårdat språk
- Har respekt för andras åsikter.
- Inga "Hej hur mår du"-inlägg.
- Endast diskussioner om inlägget.
- Nej, jag följer dig inte via bloglovin eller liknande...

Tack för att du kommenterar

Populära inlägg