Månadens Ros Till Mamma

Denna månad är faktiskt väldigt enkel att veta vem jag ska ge månadens ros till. Det är en person som ställt upp mycket för mig och kört många mil och omvägar. Hon har sett till att Puzzel kommit på besök, ofta. Hon har också varit med på en enorm resa och burit mig nio månader i magen. Det är självklart att det är min mamma, jag ger henne en STOR MÅNADENS ROS!


Kommentarer

 1. Det låter som ett mycket bra val!

  SvaraRadera
 2. Tycker det verkar helt rätt! Kram

  SvaraRadera
 3. Åh vad gulligt och så fint skrivet av dig om din mamma! <3 Kramis

  SvaraRadera
 4. Åh vad fint! Mammor är fantastiska 😍

  SvaraRadera
 5. Men så gulligt och fint inlägg!

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

- Här används ett vårdat språk
- Har respekt för andras åsikter.
- Inga "Hej hur mår du"-inlägg.
- Endast diskussioner om inlägget.
- Nej, jag följer dig inte via bloglovin eller liknande...

Tack för att du kommenterar

Populära inlägg