Månadens Tre Bilder

Månadens bilder blev av en slump med vatten i alla bilder, men vatten kan symbolisera så mycket och jag har under min tid här på jorden alltid älskat vatten, som att bada eller söka trygghet när jag varit ensam.
---
Denna bild säger så mycket om vad jag älskar. Djur, vatten, natur och frihet. Det var så fint väder och vi (jag och Puzzel) badade och mamma var med. Jag älskar denna bilden för den är kombinerad med lycka för mig. 
---
Jag känner mig nästan helt sjösjuk av denna bild. Den är fin men blev månadens bild för att den symboliserar mina känslor just nu, för mycket är kaos men det finns även något stabilt, det vill säga anden mitt i. Jag vet inte vad jag vill, jag vet inte vad jag orkar eller varför. Känslostorm så säga.
---
En av många fågelbilder denna månad men tycker den är otroligt vacker, jag har varit vid ankdammen mycket i sommar och imorgon är vi inne i augusti. Jag ser hur mitt fotograferingsintresse har ökat och jag blivit bättre. Men framför allt är det kul.
---

Kommentarer

  1. Jättehärliga bilder! Ha en underbar dag <3

    SvaraRadera
  2. Fina bilder och kul med månadens bild-inlägg! :)

    SvaraRadera
  3. Kul att lägga fram det som speglar ens månad, gör en summering varje månad och det känns härligt att kika tillbaka

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

- Här används ett vårdat språk
- Har respekt för andras åsikter.
- Inga "Hej hur mår du"-inlägg.
- Endast diskussioner om inlägget.
- Nej, jag följer dig inte via bloglovin eller liknande...

Tack för att du kommenterar

Populära inlägg