- Vilket gjorde mig skogstokig -

Ibland blir jag så galet arg på personalen, som igår. Vi får våran mat på en bricka med ett glas, sedan tar en del bort glaset - vilket gjorde mig skogstokig igår -. De kan ju inte skydda mig från allt, då kommer mitt liv hemma bli ännu svårare att hantera samt leva. Frustrationen gick så långt så jag valde att lämna matsalen och var fly förbannad men efter en stund att jag har talat med den personalen i fråga, så lugnade jag ner mig och gick och åt, samt fick ett vanligt glas istället för en platsmugg. - Jag kanske är känslig men  det kändes inte alls som om de litade på mig, samt när vissa tar bort glaset och sedan andra inte, suck. Men ny dag och nya möjligheter som de kallar det. Jag är väl medveten om att jag är impulsiv och jag har ju extravak av en anledning men ibland tar tålamodet slut.

Kommentarer

 1. Förstår att du blev arg. Kramis

  SvaraRadera
 2. Tålamodet kan tryta för oss alla och det måste vara svårt när personalen gör på olika sätt.

  SvaraRadera
 3. Skönt att det löste sig!<3

  SvaraRadera
 4. Jobbigt är det kan bli så rörigt och olika, men man får ta nya tag och försöka tänka ett steg innan man agerar! Kram

  SvaraRadera
 5. Det är mycket godare att dricka ur ett riktigt glas än en plastmugg så förstår dig.

  SvaraRadera
 6. Förstår att de är frustrerande att de har olika rutiner/regler.

  SvaraRadera
 7. Jobbigt att personalen gör olika, det är inte juste tycker jag. Men bra att det löste sig.

  SvaraRadera
 8. Jobbigt att de gör olika för alla, förstår att tålamodet tryter då ibland.

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

- Här används ett vårdat språk
- Har respekt för andras åsikter.
- Inga "Hej hur mår du"-inlägg.
- Endast diskussioner om inlägget.
- Nej, jag följer dig inte via bloglovin eller liknande...

Tack för att du kommenterar

Populära inlägg