Behöver er feedback ...

Skulle vara intressant om du gick in på min facebook-sida (länk på vänster sida, under "... finns även här". Ge bloggen de stjärnor du tycker den förtjänar och ge mig positiv som negativ kritik. Jag behöver just Din åsikt för att bli en bättre bloggare. Tack på förhand!


Kommentarer

  1. Jag tycker att din blogg är personlig och bra så jag vet inte vad jag ska ge för råd. Det viktigaste tycker jag nog ändå är att man skriver om det som är väsentligt för egen del och inte anpassar sig efter vad andra skulle vilja läsa, om man inte driver bloggen i ett vinstsyfte. Själv fastnar jag för personliga bloggar som känns äkta.

    SvaraRadera
  2. Jag tycker att du har en ärlig och trevlig blogg :)

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

- Här används ett vårdat språk
- Har respekt för andras åsikter.
- Inga "Hej hur mår du"-inlägg.
- Endast diskussioner om inlägget.
- Nej, jag följer dig inte via bloglovin eller liknande...

Tack för att du kommenterar

Populära inlägg