Månadens Ros

Ibland ser vi saker som vi kanske inte förväntar oss att se, kanske inte i dagens samhälle och definitivt inte utanför ett sjukhus. När jag såg denna mannen med denna hästen första gången i våras blev jag så fascinerad och nu hade jag mobilen med mig och frågade jag om jag fick ta foton. Tyvärr blev de rätt dålig i kvalité men att klippa gräset med en häst ser jag inte varje dag precis. Jag har suddat ut honom då jag inte frågat om han ville vara med på bilden här. Har du sett ett sådant miljövänligt gräsklippning omkring dig? :D

Kommentarer

 1. Nej, det har jag aldrig gjort men det var miljötänk där!

  SvaraRadera
 2. Vilken trevlig syn! :D Mysigt och miljövänligt!

  SvaraRadera
 3. Det var verkligen miljövänligt och det behöver vi verkligen👍

  SvaraRadera
 4. Två flugor i en smäll! Hästen får arbeta och gräset blir klippt, kanon ju! :)

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

- Här används ett vårdat språk
- Har respekt för andras åsikter.
- Inga "Hej hur mår du"-inlägg.
- Endast diskussioner om inlägget.
- Nej, jag följer dig inte via bloglovin eller liknande...

Tack för att du kommenterar

Populära inlägg