Jag blev rörd och motiverad till att fortsätta...

Förra inlägget (HÄR) som jag skrev var ett djupare och definitivt ett av mina längre inlägg. Jag vågade inte riktigt tro att så många skulle orka /vilja läsa men nu bevisar ni motsatsen. Min kamp till att ni ska förstå mig och även att psykisk ohälsa inte är en skam verkar ge resultat. Ni är verkligen toppen och ni göt mig så himla motiverad till att kämpa, både med min egna kamp och att få ut ämnet. På Facebook kan du även följa min blogg genom att se kortare videoklipp, sätta betyg och kritisera på gott och ont. 

Men idag är det måndag och jag ska träffa min terapeut idag samt eventuellt min läkare. Samt har även stödsamtal med min kontaktperson på avdelningen, jo, jag kommer nog vara trött sen. Hittade "dagens citat" i tidningen för ett litet tag sen men tyckte att den var lite smårolig och sparade den.

Den är från måndag 3 september 2018:

Kommentarer

 1. Så bra att du lyfter psykisk ohälsa 🌸💕

  SvaraRadera
 2. Det är synd att så många fortfarande skäms över psykisk ohälsa. Ju mer det diskuteras desto bättre. För så många mår dåligt i det tysta och söker inte hjälp för de skäms. Bra att du skriver och berättar. Det är av dramatiserande. Ju fler som gör som du desto bättre 😊

  SvaraRadera
 3. Fysisk och psykisk ohälsa är helt jämställda i dag och ska behandlas lika. Därför är det viktigt att man som du är så stark och kan berätta. Inte får det finnas någon skam i detta. Psykisk ohälsa är mycket vanligare än vad man tror och det kan drabba vem som helst.

  SvaraRadera
 4. Så bra att du tar upp det ämnet, det pratas alldeles för lite om det.

  SvaraRadera
 5. Hoppas verkligen att det gick bra idag! <3

  SvaraRadera
 6. Det är så viktigt att folk vågar dela med sig!

  Hoppas de gått bra hos terapeuten och läkaren! :)

  SvaraRadera
 7. Roligt att du hittar roliga kommentare i eländet.

  SvaraRadera
 8. Så härligt när folk läser och kommenterar vad man skriver :)

  SvaraRadera
 9. Hoppas det gick bra igår med alla möten :)

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

- Här används ett vårdat språk
- Har respekt för andras åsikter.
- Inga "Hej hur mår du"-inlägg.
- Endast diskussioner om inlägget.
- Nej, jag följer dig inte via bloglovin eller liknande...

Tack för att du kommenterar

Populära inlägg